Uw winkelmand 0
  • Trixie Biker Set Fietsbeugel

Trixie Biker Set Fietsbeugel


De Trixie Biker Set - Fietsbeugel:

De Trixie Biker fietsbeugel is een ideale oplossing voor als je veilig met je hond op pad wil gaan. Een fietsbeugel helpt je hond om afstand te houden van je fiets. Zo voorkom je ongelukken doordat de hond per ongeluk in de spaken van je fiets loopt. Dit is niet alleen veiliger voor je hond, maar ook voor jezelf. De Trixie Biker Set Fietsbeugel wordt op een speciale plek aan de fiets gemonteerd. De fietsbeugel is geen extra ballast voor aan de fiets, en krijg je geen problemen met je evenwicht. Zo kun je veilig op pad gaan met je hond door het bos of op het fietspad.

De Trixie Biker Set Fietsbeugel vormt de ideale workout voor je hond.


Beweging is voor elke hond van essentieel belang om gedragsproblemen te voorkomen. Honden zijn niet gebouwd om de hele dag door in de mand te liggen. Ze willen graag een groot stuk rennen om hun energie kwijt te raken. Helaas is het lastig om samen met je hond voldoende energie te verbranden. Zelfs vaak na een wandeling van een uur heeft je hond nog steeds veel energie over. Met de Trixie Biker-Set fietsbeugel zorg je voor een betere energie verbranding voor je hond. Door naast je fiets te rennen behaald je hond al snel een snelheid van twintig kilometer per uur. Dit is gemiddeld tot wel vier keer zo snel als een normale wandeling. Een kwartiertje fietsen komt overeen met een wandeling van een uur. Binnen een half uur heb je zo al het resultaat van een lange wandeling bereikt.

Veilig fietsen met je hond.

Met een Trixie Biker-Set fietsbeugel staat de veiligheid van je hond voorop. Deze fietsbeugel is meer voor kleinere honden geschikt. Dankzij het doordacht beugel systeem en de veer wordt het trekken van je hond ondervangen,  zodat je niet kan vallen. Ook wordt je hond op zijn beurt weer beschermt tegen de spaken. Zelfs de meest enthousiaste honden kunnen met de Trixie fietsbeugel een stuk gaan lopen. Uiteraard is een kleine oefening wel geboden voordat je een lang stuk gaat fietsen.

Tip:

Er zijn ook extra veiligheids mechanisme te verkrijgen die in noodgevallen afbreekt om erger letsel te voorkomen. Verder raden we het af om de Biker-Set te gebruiken voor kleine honden en pups.

EAN-code 4011905012872
€ 34,99
vorige pagina

 

 
Klanten die dit product kochten, kochten ook...
Springer Veiligheidsmechanisme
Springer Veiligheidsmechanisme
€ 1,99
Beeztees - Hondenfluit Tweetonig
Beeztees - Hondenfluit Tweetonig Medium
€ 7,99
Advantix - Hond 400 (25-40kg)
Advantix - Hond 400 (25-40kg) 6 pipetten
€ 37,99

 

 
Laatst bekeken
Trixie Biker Set Fietsbeugel
Trixie Biker Set Fietsbeugel
€ 34,99

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?