Uw winkelmand 0
  • Trixie - Honden Fietskar Rood

Trixie - Honden Fietskar Rood   M, tot 22 Kg


Met deze hondenfietskar van Trixie kunt u uw hond veilig en eenvoudig overal mee naartoe nemen. Bijvoorbeeld als u op de fiets met de hond naar het bos wilt of graag een lange fietstocht maakt. Maar een hondenfietskar kan ook uitkomst bieden als u een (oudere) hond heeft die minder goed ter been is. Deze kar heeft een solide metalen frame en het doek is gemaakt van duurzaam en gemakkelijk te reinigen polyester. U kunt uw hond eenvoudig in de fietskar laten door middel van de openritsbare openingen aan de voor- en achterzijde. Een bijkomend voordeel van de Trixie Hondenfietskar is dat deze ruimte besparend kan worden opgeborgen. De kar is namelijk op te vouwen. De wielen zijn eenvoudig te (de)monteren door middel van een 'quick fix' systeem.

De kar is voorzien van goede ventilatie door middel van het netachtige materiaal dat op verschillende plaatsen is aangebracht. De voorzijde en bovenzijde van de kar zijn extra af te sluiten met een flap welke uw hond beschermt tegen wind en regen. Er zijn reflectoren en reflecterende strepen op de Trixie Hondenfietskar aangebracht. Deze maken de kar extra goed zichtbaar in de schemer of het donker. Uw hond kan comfortabel in het karretje zitten dankzij de uitneembare gepolsterde bodembedekker. U kunt uw hond ook vastzetten in de kar door middel van de ingebouwde korte riem. Deze helpt voorkomen dat uw hond zomaar uit de hondenfietskar kan springen.

Eigenschappen:
- Solide metalen frame met duurzaam polyester doek
- Instap aan zowel de voor- als achterzijde
- Goede ventilatie door netachtig materiaal
- Voor- en bovenzijde zijn af te sluiten voor bescherming tegen weersomstandigheden
- Met reflecterende strepen en reflectoren
- Uitneembare gepolsterde bodem
- Met ingebouwde riem om de hond vast te zetten
- Met koppelstuk voor aan de fiets
- Verkrijgbaar in drie verschillende maten
- Kleur: Rood met zwart
- Maat M
- Binnenmaat (BxHxL): 43 × 45 × 73 cm
- Buitenmaat (BxHxL): 63 × 68 × 75 cm
- Voor honden tot een gewicht van 22 Kg
- Gewicht kar: 11 Kg

Bij het kiezen van de maat is het belangrijk om het belastbare gewicht en de afmetingen van de verschillende maten in acht te namen. De buitenmaten zijn de maten exclusief de stang van de kar.

EAN-code 4011905128146
Bestellen
€ 149,00
€ 174,99

€ 174,99
vorige pagina

 

 
Laatst bekeken
Trixie - Honden Fietskar Rood
Trixie - Honden Fietskar Rood
€ 174,99

Honden

Inloggen

wachtwoord vergeten?